Tuotetelineet tehostamaan myyntiä

Alla kuvia ja tietoa muutamista lähiajan toteutuksistamme

Palettiteline teholavoille

Teline mahdollistaa tehokkaan tilankäytön seinän vieressä tai keskilattialla ja mitoitus on toteutettavissa tilanteen mukaan.

Värit mahdollisia RAL värikartan mukaan.

Hyllyjärjestelmän kisko- ja kannatinteline

Teline on myyvä, kestävä, helppo siirtää, varustettu hinta ja koodilistojen kiinityspaikoilla, alapohjat 18 mm filmivaneria ja päällä 2 mm kumimatto eli paras mahdollinen ratkaisu ko. tuotteiden myyntiin.

telinetelineteline

Erikoisvalmisteiset myymäläkalusteet, messuosastot.

Olemme valmistaneet erilaisia tuotetelineitä vuodesta 1983 alkaen noin 300 erilaista telinettä

Materiaali on ollut pääasiassa terästä, mutta myös puuta, levyä ja muovia on käytetty osana tuotetelinettä.

Suunnittelemme tuotetelineet asiakkaiden tarpeiden mukaisesti siten, että itse myytävä tuote on tärkein ja teline on vain apuväline tuotteen esillepanoon ja myynnille.

Kun tarvitsette lisää vauhtia jonkun tuotteen myyntiin niin ottakaa rohkeasti yhteyttä meihin ja suunnitellaan yhdessä tuotteelle sopiva tuoteteline.

 


TUPAKKATELINEUUDISTUS

Yksi suurimpia haasteitamme oli toteuttaa tupakkatelineuudistus TOKMANNI Konsernin n. 110 markettiin koko Suomessa.( uusi tupakkalaki velvoitti laittamaan tupakkatuotteet piiloon asiakkailta 31.12.2011 mennessä)

Suunnittelimme vanhojen telineiden uudistuksen yhdessä Asiakkaamme kanssa, testasimme protot käytännössä, valmistimme tuotteet yhdessä alihankkijoidemme kanssa ja asensimme tupakkatelineet.

Koko projekti toteutettiin 2,5 kuukauden aikana.  Asennus kesti yhdellä asennusryhmällä ( 2hlöä) 7 viikkoa. ( n. 200 telinettä, ajokilometrejä 18.000 ja työpäivien pituus 12-22 tuntia )

Tupakkateline

Kuvassa vanha tupakkateline uudistettuna ja lisäksi boxit sikareille ja piipputupakoille.  Toimenpide oli Asiakkaalle edullinen ja toimii kassatyttöjen kannalta paremmin, kuin uudet telineet.